Avgå alla!



Adriano Galliani, Paolo Berlusconi, Gianni Nardi, Pasquale Cannatelli, Leandro Cantamessa, Michele Carpinelli, Alfonso Cefaliello, Francesco Forneron Mondadori, Giancarlo Foscale, Livio Gironi, Paolo Ligresti, Ariedo Braida, Jean Pierre Messermann, hur många idioiter krävs för att styra en klubb?  

Efter sex matcher på tio dagar, och klagomål från spelare och ledare på upplägget så har nu Milan nu fram till den fjortonde augusti på sig att förbereda sig för Trofeo Tim.


Ytterligare ett svaghetstecken för Milan som klubb. Milan känns i nuläget som en totalt ostrukturerad amatör klubb som ställer upp på vad som helst för att få in några extra slantar. Det är fruktansvärt hur dålig ledning vi har. Framförhållningen klubben har nuförtiden är sämre än en drogmissbrukare som inte får tag på något.


Kan någon berätta för mig varför vi åker världen runt och spelar matcher som totalt saknar mening mitt under säsong. Förra året spelade vi flera träningsmatcher mitt under säsong, totalt banala matcher som endast bidrog till slitna spelare och bedrövliga insatser. I år ska vi åka till Madrid för att delta i Trofeo Santiago Bernabeu bara två dagar efter premiären mot Siena och fem dagar innan derbyt mot Inter.


Hoppas vi får bra betalt, så att vi kan sitta nöjd när säsongen tar slut i månadsskiftet mellan februari och mars för tredje raka säsongen.


Nu när jag ändå sitter och pratar framförhållning så måste jag ta upp, det faktum att vi har plockat in massor av kontraktslösa spelare utan framtid. Detta har "fuckat upp" hela lönesystemet. Kollar man på Milans agerande de senaste året så är det inte svårt att dra paralleller till världsekonomin.


Skönt dock att man har sprängt upp stora delar av den lönebubblan som har växt fram. Kaká var visserligen lagets viktigaste spelare men några 9 miljoner euro per år var han knappast värd


Nu återstår det bara att locka bort Dida och Kaladze som inte ens skulle vara värda sina 4 miljoner euro per år även om de skulle spela på toppen av sin förmåga under 38 omgångar. Detsamma gäller Pirlo som inte ens var värd någon lön förra säsongen. Därför ser jag att försäljningen av Pirlo bör vara Milans prio 1, denna sommar.

Men den som har titteln schema-lägare bör avskedas med omedelbar verkan. Detsamma bör gälla hela ledningen, det går inte att ta några milan ledare seriöst längre. Dags att rensa upp i ledningen, först annars så spelar det ingen roll vilka spelare vi har.


Kommentarer
Postat av: elem

Vi spelar väl ändå mot Benfica på lördag?

2009-08-03 @ 15:33:39
Postat av: Walhéso Santos

Ja, det stämmer. vi möter Benfica lördagen den 8/8. My bad:S. Men hela planeringen är i vilket fall som helst helt horribel. Varför måste vi tidigarelägga varenda match på försäsongen för att möta lag som startar sin säsong 2/3 veckor tidigare.

2009-08-03 @ 15:50:21
Postat av: Dios

Walhéso, nu tar du i. Naturligtvis ligger det en stor planering bakom hela försäsongen. Sett till Milans tidigare säsonger börjar klubben alltid svagt för att avsluta vårsäsongen riktigt starkt.



Det svaghetstecknet har de nu tänkt att radera ur klubbens DNA genom en serie hårda försäsongsmatcher som får alla, framför allt Seedorf, att komma på tårna och starta stenhårt. Att möta RM innan derbyt är ett annat genidrag då det ger ekon av CL och alla vet att Seedorf är som bäst när det är CL.



Plus att en hård försäsong ger en enklare säsong. Hur ska Siena/eller vilket jäval b-lag vi möter första omgången kunna stå emot ett argt, tungt och förbannat Milan?

2009-08-03 @ 19:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0