En holländsk jägare i Milan igen?



Affären med Madrid är på väg att bli klar:
15 miljoner euro är vad Madrid klubben kommer att få för Huntelaar. En tämligen modest summa för en spelare som kostade Real Madrid 20 miljoner plus 7 miljoner på vidareförsäljning i januari. Enligt de italienska tidningarna väntas Huntelaar erhålla 3,5 miljoner per år.

Dagens möte mellan Berlusconi, Galiani och Leonardo verkar ha triggat Berlusconi till fortsatt satsning ytterligare en säsong. Milan har gått ut på hemsidan och dementerat att Pirlo ska lämna. Samtidigt säger Pirlo att Milan har gjort klart med en riktigt duktig anfallare, som han inte kunde nämna vid namn.

Samtidigt har tidningar i både i Italien och Spanien gått ut med uppgifter om att Huntelaar snart är klar för Milan. Inget är officiellt ännu och Huntelaar måste genomgå en läkarundersökning innan han kan presenteras som nyförvärv.


Kommentar: Med Huntelaar, Inzaghi, Pato och Borriello som kan spela i anfallet så kan vi vänta oss att spelfördelare som Ronaldinho och Pirlo kan ta sig tillbaka till assist toppen inom kort. Att vi lyckades knyta till oss Huntelaar för 15 miljoner euro måste ses som en bra värvning, med tanke på att Gilardino och Oliveira var dyrare.


Kommentarer
Postat av: Dios

Jag vet inte jag. Är glad att en målfarlig anfallare är "klar" men samtidigt kluven till Pirlos kvarvarande i klubben. Som han sett ut sedan vm06/cl07 och till idag hade det inte gjort något om vi sålt honom... Fast, får han upp ångan nu så är det inte helt fel.



Den som lever får se?

2009-08-05 @ 21:31:56
Postat av: Walhéso Santos

Håller med dig fullständigt. Pirlo måste lyfta sig på alla plan, och spela bättre annars så har han inget i laget att göra. Men jag tror vi kommer att få se några trevliga överraskningar nu.



En försvarare kommer att komma, och Silvio har lovat en ung brasse. Så den här sommaren kommer nog att sluta bra för oss.

2009-08-05 @ 22:44:30
Postat av: DIos

Jo, en ytterback är närmast panikartat nödvändigt nu. Om vi inte vill att Flamini ska spela back... Vilket vi inte vill. Jag har också stora förhoppningar på Leonardos ide med mycket fart och rörelse, det kommer utan tvekan att gynna Pirlo/Ronaldinho med lagkamrater som tar löpningar.



Bara någon kan förklara för Gattuso hur en bra löpning ser ut - ansvaret får väl vila på någon av Pippo/Ambro/Flamini.



Rent taktiskt skulle jag ändå vilja se ett mittfält där Pirlo är mer åt höger. Det skulle innebära att han och Ronaldinho inte kommer alldeles för nära varandra och Flamini får glänsa på mitten. Då har Milan hela tiden två spelfördelaralternativ på en varsin kant som minskar risken att vi skulle bli sönderlästa/sönderpressade.

2009-08-06 @ 09:19:38
Postat av: Walhéso Santos

Nja, någon panik är det inte. Antonini och Jankulovski håller i serie a lunken. Men om vi ska överleva en åttondel i CL så behövs en kvalitets vänsterback. Det vill säga vi måste hitta något som är bättre än de vi har, inte De Silvestri eller Bale.



Jag ser också gärna Pirlo till höger. Men hellre Becks utan Pirlo på planen. Beckham var grym i den positionen som jag tror du menar, medan Pirlo är bedrövlig på att täcka ytan centralt mellan backlinje och mittfält. Flamini skulle passa bra i mitten.



Hoppas verkligen Beckham kommer i januari, för vi behöver honom verkligen!

2009-08-06 @ 18:39:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0