solorossoneri tillbaka efter Lady Gagas show


Det har varit storsjöyran i Östersund, och jag har därför inte uppdaterat någonting. Men nu lär det bli bättre fart på bloggen igen. Måste bara tillägga att Lady Gagas spelning på stortorget är det coolaste som hänt i Östersund.


Efter att Milan har förlorat bägge matcherna även i Audi Cup, där den enda tillstymmelsen till ljus var Thiago Silva, och i viss mån Ronaldinho i Boca matchen. Så kan man lätt konstatera att det inte går att skälla ut dem som är på plan. Jag älskar den inställning som samtliga Milan spelare ställer upp med när det är matchdags.


Det går inte att kritisera Antonini eller Abate, dem gör det absolut bästa dem kan och ställer alltid upp för laget med en hundraprocentig arbetsinsats. Att dem dock har klara tillkortakommande ur ett tekniskt perspektiv är det enda som håller tillbaka dessa två gossar från att vara självskrivna kort i ett framtida storlag. Om Milan tror att alibi spelare som Bale och Di Silvestri ska lösa våra yttrerbacks problem så är det bara att beklaga sig, Bale och Di Silvestri är unga men det var Albertazzi också förra gången jag såg honom.


Att ledningen ska snåla vid varenda värvning kommer att föra klubben mot sämre och sämre spelare hela tiden. Det slutar med att vi får in spelare som inte håller måttet, för att spela i en klubb med de ambitioner Milan har. Förra året slutade det med att vi fick in Senderos istället för den kvalitetsspelare vi sökte efter först.


Vi får hoppas att vi inte upprepar dessa misstag nu när vi letar efter spelare nu. Antingen så värvar vi spelare som håller och är bättre en de alternativ vi har. Annars så kan vi spara pengarna. Jag har inga krav på att vi ska värva in massvis med spelare, men när det väl kommer en värvning, så ska ha egenskaper som förstärker truppen.


Därför har jag lite blandade känslor till årets marknad, man har tappat prioritet nummer ett Edin Dzeko och nummer två Aly Cissokho för att man är "för ekonomiska". Vilket gör att man måste gå längre ner på listan över tilltänkta nyförvärv. Dessutom kommer Leonardo att få mindre tid att bygga upp ett lag till Siena matchen. Ett problem vi har haft under en längre tid, och vår tidigare premiär statistik är inte direkt i paritet med ett lag som har ambitionen att plocka hem ligan. Det är jobbigt att vi måste starta säsongen med att jaga, med en kris stämpel skrikande från media.


Men å andra sidan så har vi lagt om våra dåliga vanor att lägga ut pengar på spelare som inte klarar av att förtjäna sin lön. Trupp spelare som visar rätt karaktär och vilja att bevisa sina kvaliteter för att få speltid kommer att visa sig ovärderliga, ur ett längre tidsperspektiv. Det finns ingen anledning att underskatta den ungdomliga entusiasmen och viljan att slåss för stadens/ landets färger. Abate, Antonini, Zigoni, Albertazzi, Di Gennaro och Odu kommer att visa sig ovärderliga för klubben. Dessutom har man värvat in Thiago Silva, som har dominerat på ett sätt som får en att tänka tillbaka på Franco Baresi och kommer att vara våran framtida försvars monark.


Dessutom verkar man ha förhandlat in en förköpsrätt, på Huntelaar. En anfallare som kommer att passa perfekt oavsett om vi kommer att passa perfekt tillsammans med Pato och Ronaldinho. En trident med dessa tre ser jag som klart vassare än KA-PA-RO v.2 som saknade spets. Även om jag själv ser Inzaghi som bättre än Hunteelar så känns han som en härlig arvtagare. Får vi in Huntelaar så får vi in en spelare som är i en bra ålder, och har framtiden framför sig.


Milan måste få in fler spelare mellan 23 och 28 år, vi har i nuläget bara fem spelare som faller in under den ålderskategorin. Ett tydligt tecken på att vi har en trupp där spelarna antingen är för gamla eller för unga. Mixad ålder i all ära, när vi har för få spelare som är i rätt ålder. 


Kommentarer
Postat av: Dios

Lady Gaga var förmodligen århundradets händelse i Östersund, ingenting annat kommer ens nära. Vilken show!



För att prata fotboll då; Vad tror du om nån av holländarna från RM förutom Huntelaar som det ryktats lite om? (Om nu inte Sneijder går till Inter Merda såklart).

2009-08-02 @ 23:11:12
Postat av: Wahléso Santos

Jag vet inte riktigt. Sneijder är enligt mig den bästa av holländarna, och om han går till Inter så blir dem giftiga.



Robben känns inte alls aktuell, nu när han verkar ha fått en trollkarl till doktor så kommer han att bli nyttig för real. VDV är duktig, men jag tar gärna någon med lite högre tempo. RVN är för gammal för att satsa på. Drenthe verkar ha ett skörare psyke än Robbens kropp. Så Huntelaar och Sneijder är dem spelarna jag vill se.

2009-08-03 @ 10:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0