Alfabets rapp

Abate är ett välkommet tillskott i Milan, hans snabbhet kommer att bli värdefull tillgång i årets upplaga av rödsvart.


Borriello kommer att göra över 20 mål i ligan och kommer att vara den Milan spelare som kommer att ha störst chans av Milan spelarna på att vinna titeln som "copacanoniere". Med sin styrka teknik kommer han att bli en ovärderlig spelare i Milans anfallsspel.


Centralt på mittfältet så kommer Flamini att dominera, mycket för att Milan släppa till ytor framför backlinjen vilket det fanns massor av med Pirlo på den positionen.


Det är nu dags för Milan att sälja de +30 åringar som faktiskt är efterfrågad på marknaden.


Eto´o är världens giftigaste anfallare och skulle passa utmärkt i Milan anno 09-10. Med sitt slit och vilja att vinna tillbaka bollen så är han perfekt för det nya Milan.


Festfixare och lekledare verkar försvinna en efter en ifrån Milanello. Vart är Cafu, Seginho, Esejas och Ba som sades vara dem roliga typerna. Kvar finns nu bara Ronaldinho och Kalac. 


Gennaro Gattuso kommer att brinna i år igen, vilket är ett måste om han ska lyckas slå ner konkurrensen som kommer bakanför honom i landslaget.


Hernanes är absolut välkommen för 10 miljoner euro, men blir det mycket mer så är det bättre att koncentrera sig på Moutinho.


Inter kommer att floppa i Europacup spelet i år igen. Att man aldrig lär sig att man behöver någon snabb, kreativ spelare som bryter mönstret för att lyckas ute i Europa.


Juventus tar hem ligan i år, och allt kommer att gå tillbaka till hur det var innan calciopoli. Juve har ett minst lika tungt mittfält som Emerson/Viera tiden och det är det tyngsta laget som vinner ligan tillslut.


Kaká kommer att få det tufft i Spanien, hoppas att det går bra för honom han förtjänar verkligen alla framgångar. Men likväl hoppas jag att han får hemlängtan snart och kommer hem till Milano där han inte är Cristianos lila bitch.


Lura världen är just vad Milan försöker göra just nu. Tyvärr är det inte särskilt lätt att lura folk att Berlusconi tänker plocka in pengar och låta klubben dö. Berlusconi älskar fortfarande klubben, men vill ha en självgående ekonomi innan han lämnar över till någon annan.


Milan behöver verkligen en föryngring, men när man står inför en svår borta match så är det skönt att ha några äldre spelare dem yngre kan stödjas av. Bara att hoppas att Nesta, Gattuso, Ambrosini och Inzaghi kommer att hålla sig skadefria.


Nesta var borta hela förra säsongen med en ryggskada. Hoppas att ett år gjorde honom lika gott detta år som när han kom tillbaka från axelskadan 2007 och lyfte laget från tolfte till fjärde plats och förde laget till vinst i Champions League.


Ovärderlig med sin snabbhet och vilja att åstadkomma något kommer Pato att vara. Pato påminner om den riktiga Ronaldo riktigt mycket, och att han har avsluten i kroppen det är tydligt. Men det behöver bara göras mer regelbundet för att han ska vinna pallone d´or.


Primavera laget kommer att dominera i år, forwarduppsättningen som Evani har att tillgå är riktigt bra. Bara att hoppas att några av killarna visar sig vara tillräckligt bra för att kunna ta för sig i A-truppen på samma sätt som Paloschi gjorde under våren 08.


Quaresma kommer att göra succé i år. Han är egentligen världens bästa fotbollsspelare. Tror ni mig inte så finns det bevis på youtube. Nej jag har lite svårt för tekniska portugiser med alldeles för mycket gelé i håret, dem har bra teknik men saknar allt annat kolla bara Punnani, Qurre och Simao.


Ronaldinho har fått stått på bordet och lovat sina lagkamrater att han ska ta ett större ansvar. Jag tror honom, han kommer att göra allt för att ta sig in i Dungas gäng för lite festligheter i Sydafrika.


Seedorf kommer förhoppningsvis må bra av tränarbytet. Hoppas Leonardo har insett att Seedorf inte är någon trequartisa. Men har fortfarande alla kvalitéer för att konkurrera om en plats på mittfältet.


Thiago Silva kommer att göra riktigt bra ifrån sig i Milan, hans tidigare misslyckande i Europa är inte svåra att förklara bort. Riktigt fint att vi vann slaget om honom framför alla andra toppklubbar. Tillsammans med Nesta, Onyewu och Bonera så är jag nöjd med täckningen.


Ultras bör skämmas för all jävla skit man har ställt till med dem senaste åren. Jag har aldrig hela mitt liv varit så ledsen som veckorna efter, deras hån mot Maldini i hans sista match. Det är faktiskt det enda minne som jag blir mer känslosam än förlusten i Istanbul.


Vinner champions league gör Chelsea i år, det är svårt att vinna två år i rad även om man har ett lag som Barcelona. För Chelsea spelarna är det sista chansen att vinna, känns det lite som och efter förra årets domarskandal med den där norsken så unnar jag nästan Chelsea att lyckas.


Xavi är en fantastisk spelare, men med de medspelarna han har i Barcelona så är det lätt att framstå som lite bättre än vad han är. Iniesta är Världens bästa mittfältare, men Xavi är snuskigt duktig med bollen i vilket fall som helst. Men när gick han om Pirlo egentligen?


Yoann Gourcuff var franska ligans bästa spelare förra året, han skulle vara given på Milans mittfält i år. Men istället tror jag att han kommer att få ett lite sämre år i år, Diavarra har redan lämnat och Chamack är på väg bort. Detta kommer att leda till mycket färre assist då ovan nämnda spelare är mycket stark i luftrummet.


Åter igen så kommer FC Bayern att göra en dålig säsong. Är av Europas toppklubbar den som är sämst skött och att lägga ut löner som är helt orealistiska till spelare som inte har bevisat särskillt mycket kommer inte att fungera. Ribery är Bayern just nu, men inte ens han kan lyfta det mediokra laget.


Äta bajs lovar jag att göra om både Thiago Silva och Marco Borriello kommer att total floppa som vissa har försökt påpeka att dem kommer att bli.


Överst på min önskelista finns Joao Moutinho, tänk Milans mittfält nästa år med Moutinho, Flamini och Gourcuff. Världens bästa mittfält. men först måste Pirlo lämna.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0