Ännu en klassvärvning på Acmilan.com

Passande låt för Milans marknad just nu.

För de som följde Milans officiella hemsida under dagen, fick den trevliga läsningen att Giuseppe Rossi var klar. Uppgifter som togs bort bara några sekunder senare. Rossi är den tredje spelaren inom några år som har presenterats som klart nyförvärv, för att sedan representera en annan klubb.


Den unga italienaren född 1987 har under det senaste året spelat in sig i landslaget, och har gjort det bra när han har fått speltid med dubbla mål i inhoppet mot USA och ett mål mot Nord Irland. I Vilarreal så kan han ses som ordinarie i sin position som secunda punta. Blir dock ofta utbytt och skulle absolut inte fått mindre speltid i Milan.


I Italien så har det talats om "Beppe" Rossis vilja att gå till Milan, och att Silvio Berlusconi möjligen kan se Rossi som den lyxvara, han unnar sig ibland.


Att en ung talangfull italienare av Rossis kaliber måste tjäna sin lön i utlandet, är enligt mig bedrövligt då han med enkelhet hade kunnat lyft ett lag i serie a. Att Milan bör koncentrera sig på andra positioner i första hand, tar inte bort det faktum att MR. Botox gör som han vill med sina pengar.


Rossi är knappast den spelare Leonardo ute efter. Han är varken ytterback eller prima punta, så även om jag är löjligt förtjust i Rossi så hoppas jag att Berlusconi ger Leonardo det han vill ha. Förra året kördes Ancelotti över då han efterfrågade Adebayor, men fick Silvios favoriter Ronaldinho och Shevchenko. Det ska bli roligt att se om Leonardo kan följa upp sin tidigare tuffa attityd mot ledningen och kräva att han bestämmer värvninar.


Även om Sportmediaset, som är en av Silvios kanaler har gått ut med uppgifter om att hemsidan om att sidan blivit hackad. Så kvarstår det faktum att Vilarreal har spenderat mer än de har gjort sig av med denna sommar. Något som känns konstigt då Vilarreal missade Champion League och behöver sälja någon/några spelare.


Kommentarer
Postat av: Jacob Embaye

Tjena, jag och en samarbetspartner har en sportsajt på gång. Du skriver oerhört bra och jag undrar om du är intresserad. Min mejladress är den här: [email protected]. Skriv dit så kan vi diskutera mer.



Mvh Jacob

2009-08-02 @ 03:05:37
Postat av: erik

nu får du ta o uppdatera lite o tycka till... tycker ju detta är en grym blogg..

2009-08-02 @ 10:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0