Derby della Madonnina NR.270

 


Ikväll är det dags för årets första derby. Efter fint spel tidigare under turnén, men utan vinster så är det nu dags att sätta sig i respekt med en imponerande skalp.


I Inter väntas Lucio debutera. Mourinho berättade för media att med Lucios snabbhet så kan Inter lyfta sin backlinje 20 meter. Vilket jag hoppas att de kommer att göra för, om Pato får ytor bakanför backlinjen så är han en av de vassaste anfallarna i Världen.


Inter har under World Fotball Challenge förlorat bägge sina inledande matcher. Men till skillnad från Milan så har Inter spelat en riktigt tråkig fotboll och spelet lär knappast bli bättre utan Zlatan. Uppe i anfallet väntas Milito och Balotelli starta uppbackade av Stankovic, skönt att slippa Zlatan och Adriano. Men Stankovic verkar bli kvar ett år till.


I Gazzettan så står det att Seedorf är skadad, och kommer inte att komma till start. Istället väntas Abate få sin första start i Milan tröjan. En väldigt förtjänt start, hoppas han kan vara lika pigg som under sina föregående inhopp.


Uppe i Anfallet är det möjligt att Inzaghi och Borriello startar. I ytan precis bakom dessa kommer troligen Ronaldinho husera. Men eftersom jag ännu inte har lyckats pricka in en enda startelva så vill jag inte försöka. Det var lättare på Carlos tid. Men Nesta och Thiago Silva lär starta centralt i backlinjen. Enligt officiella hemsidan så är Inzaghi skadad och kommer inte till spel, tyvärr.


Annars så verkar det som att Milan har Elano klar. En riktigt bra värvning då han kan bidra på flera olika positioner, bara inte Abate blir hindrad.


Dessutom har Gattuso och Leonardo bett om värvningar. Leonardo vill ha en back, och en Anfallare. Vilken ytterback som kommer att komma känns svårt att förutspå, men att det kan komma att bli en trevlig överraskning tvivlar jag inte en sekund på. I anfallet så sätter jag en peng på att det slutligen kommer att bli Dzeko som kommer. Ryktena om Bendtner är enligt mig bollocks. Tror inte ett ord på Corriere Dello Sport eller någon engelsk tabloid.


En marknad med Elano, Dzeko och en bra vänsterback måste ses som en mycket bra mercato. Vi har gjort oss av med mycket överflödig lön och får in spelare som verkligen behövs. Vettigt spenderat.


En av mina absoluta personliga favoriter Alessandro Rosina, är på väg till Zenit, för 7,5 miljoner euro. En stor förlust för italiensk fotboll om han lämnar. Rosina är en skön person och en riktigt trevlig fotbollsspelare. En spelare jag gärna hade sett i Milan, till skillnad från de flesta spelare som andra har varit besviken över att Milan inte köpt.


Pato berättade under gårdagen för Gazzettan att han vill spela som secunda punta, och att han vill spela Champions League final med Milan. Att Pato inte ska spela prima punta är inget nytt och förhoppningsvis är Inzaghi lika het hela säsongen så att Pato inte behöver ägna tid åt bollmottagning.


Ikväll tror jag på första vinsten under USA turnén. Vad sägs om vinst med 2-0 efter mål av Inzaghi och Onyewu.


Kvällens derby della Madonnina blir det 270 mötet mellan de två Milano antagonisterna. Matchen startar kl.23.00 och kommer att streamas av bet365.

Förväntad startelva Milan (helt egen):
Storari
Jankulovski-Thiago Silva-Nesta-Zambrotta
Gattuso-Flamini-Abate
Ronaldinho
Pato-Borriello 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi kommer inte värva Dzeko. Vi kommer att få Adriano och D´alesandro.;p



I backlinjen så kommer vi värva in Burdisso, som kan bidra med röda kort. Fantastiskt bra som ytterback!

2009-07-26 @ 21:03:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0