Inför Club America och lite mer Elano


Elano är på väg bort från City, men vilka är det som är nära en övergång?

Klockan 01.00 inatt så möter Milan Club America i Atlanta. Pato är ännu inte i form för att spela match, Thiago silva och Marco Borriello har lite feber och kommer inte heller till spel.


Vilka som ska spela verkar vara färdigt, men hur Milan kommer att formera sig är en annan fråga. Men Jankulovski kommer troligen att spela lite till vänster på mittfältet, i en roll som kan likna den De Ceglie hade i "gli azzurini". Jag tror inte Seedorf kommer att placeras på en kant, kanske Leonardo byter spelmodell en gång till och spelar julgranen inatt. Annars så kan han ta den rollen Ronaldinho hade förra matchen i andra halvlek som trequartista bakom två anfallare.


Att inte Abate startar denna matchen heller, ser jag som ett tydligt tecken på att Leonardo inte har allt för stort förtroende till speedkulan. Om det är så tycker jag att Milan lika gärna kan sälja ena halvan istället för att förstöra hans karriär.



MILANO (4-3-3): Kalac; Zambrotta, Nesta, Kaladze, Antonini, Gattuso, Flamini, Jankulovski, Seedorf, Inzaghi, Ronaldinho. Tränare: Leonardo

CLUB AMERICA (4-1-3-2): Navarrete; O.Rojas, R.Rojas, Mosquera, Cerda; Pardo; Martinez, Beausejour, Reyna; Esqueda, Cabanas.


Nu till något helt annat. Elano ryktas vara på väg till den engelska division fyra klubben Notts County. Att Elano kommer att lämna verkar nu helt klart, i Manchester Citys webshop fanns det förut en bild där tre spelare stod klädda i deras blåa tröja. En av dessa var Elano men han är nu bortklippt.


Elano är 28 år och chansen att ryktena om en återförening med svennis ska ses som minimal. Ett annat rykte är att Elanos agent har vädjat till Elano att inte återförenas med truppen. Fortsättning följer.


Kommentarer
Postat av: Leo!

Han kanske har joinat Elvis, och titanic och har bara gömt sig från allmänheten:D

2009-07-23 @ 00:14:40
Postat av: Vanbasten

Elano snackar bra saker om Milan på länken. Kan du översätta?

Postat av: Wahléso Santos

Han säger att han är stolt över att bli länkad till Milan som är en stor klubb. Men han säger också att ingen kontakt ännu är tagen. Men jag tror att Trezeguet ryktena endast är spel för galleriet för att kunna plocka hem Caliendos andra klient Elano.

2009-07-23 @ 09:52:23
Postat av: Vanbasten

Ojsan! Så de har samma agent? Ja det visste man inte :D Man får väl bara hoppas :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0