Inför World Fotball Challenge: Milan - Chelsea


Inatt spelar Milan sin andra match i World Football Challenge som motsåndare ställs Ancelottis Chelsea.


Efter Vinst i första träningsmatchen mot Varese, så har Milan hunnit med en oavgjord match mot L.A Galaxy och en förlust senast mot Club America. Så väntar nu Chelsea som körde över Inter med 2-0 i sin första match i turneringen efter mål av Drogba och Lampard.


Efter förlust med 0-5 i en träningsmatch för ungefär ett år sedan så är förväntningarna på Milan vinst modesta. Men även om Milan ännu inte har fulltalig trupp så, måste man förvänta sig en bättre insats än förra året. Vid fjolårets match så saknades än fler spelare och Paloschi var den enda tillgängliga anfallaren. Samtidigt så hade Milan flera skador på försvarsspelare, och Anelka tillåts göra fyra mål bakom en bedrövlig Kalac som totalt spelade bort sina chanser tilll speltid.


Till dagens match väntas Thiago Silva, Ambrosini och Borriello återvända till spel efter några dagars sjukdom. Välkomna tillskott i startelvan till dagens match med sin tyngd. Förhoppningsvis behöver inte Ambrosini spela som prima punta positionen som förra året.


Grundspelet har sett bra ut i de första matcherna, men vissa spelare håller inte riktigt måttet för att passa in i systemet. Chelsea har kommit några veckor längre i sina förberedelser och hat i stort sett komplett trupp i nuläget och en förlust skulle inte vara hela världen.


Men att Carlo Ancelotti skulle våga förnedra sina tidigare arbetsgivare, känns enligt mig inte trovärdigt i dagsläget. Men en riktigt trevlig match med chanser åt bägge håll är att vänta inatt.


Förväntade Startelvor:


MILANO (4-3-2-1): Storari, Oddo, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso, Flamini, Ambrosini, Seedorf, Ronaldinho, Borriello, Tränare: Leonardo

CHELSEA (4-3-1-2): Cech, Ivanovic, Alex, Terry, A. Cole; Essien, Obi Mikel, Malouda; Lampard; Drogba, Kalou, Tränare: Ancelotti


Matchstart: 02.00 
Matchen kommer att finnas tillgänglig på bet365. Annars kolla Rojadirecta.com, Atdhe.net, Myp2p.eu

Kommentarer
Postat av: Pato

Ska bli sjukt spännande att se Milan mot "riktigt" motstånd. Kan ju faktiskt bli så att dessa lag möts i CL senare i höst.

En fråga bara: Hur ser du matcherna Milan spelar nu? Vore kul att kolla så kan man diskutera dem lite mer ingående!

2009-07-24 @ 17:00:15
Postat av: Walhéso Santos

Matchen mot Galaxy följde jag via en stream med sopcast. Andra matchen så kollade jag genom bet365. Inga kannon alternativ, skulle gärna betala en 50 lapp ytp som man gör hoss canal digital. Men vet man inte hur bra streamen man betalar för så tänker jag inte chansa, så bet365 får duga.

2009-07-24 @ 17:43:14
Postat av: Anonym

Känns väldigt segt med Ambro, Gattuso och Flamini i mitten. I en 4-3-3 formation så behöver man ha tre mittfältare som är rörliga och framförallt kreativa.

2009-07-24 @ 20:35:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0