Bussen till Varese


En bild frå Varese-Milan 1983

På söndag är det dags för Milan att spela sin första träningsmatch. Som vanligt inleder Milan med att möta ett sämre lag, för att sedan gå på svårare motståndare.

Abbiati, Di Gennaro och Borriello är skadade och kommer inte att komma till spel. Pirlo är fortfarande på semester medans Pato har fullt upp att fullborda sitt äktenskap, och jobba fram de fyra barnen paret har nämnt att de vill ha.

Thiago Silva och Nesta kommer troligen starta i mittförsvaret för att hitta den rätta kemin. På mittfältet blir det brunkigt värre med Flamini, Gattuso och Ambrosini tillsamans. De kommer att städa för Seedorfs som kommer att spela precis bakom Ronaldinho och Inzaghi.

Jag älskar mittfälts konstellationen, men endast om motståndet skulle heta Barcelona och att vi skulle gå för ett bra resultat på bortaplan. Men det är faktiskt Varese vi möter, men borde finnas mycket plats för ytterbackarna att visa offensiva kvalitéer.


Jag har inga förväntningar på matchen, tror Milan vinner med 1-0 efter ett mål i matchminut 63 av Flamini som kommer att få chansen att visa upp sitt fulla register utan en regista bredvid sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0