Ni Är Värdelösa!


Fuck you sons of bitches!
Milans fans är serie a:s överlägset sämsta. För två år sedan bojkottade man laget och gav inget, stöd till laget. Milan förlorade massor av poäng och Dida och andra spelare blev hånade av fansen. Maldini stod upp för laget och uttalade att fansen var "sons of bitches", en aktion värdig en riktig kapten som står upp för sina lagkamrater. Att fansen sedan hånar Maldini under hans avskedsmatch är ett fullständigt vedervärdigt agerande. Människorna som står i kurvan, har ingen männsklig värdighet och alla deras aktioner de senaste åren har varit så jävla kontraproduktiva.

Tror fansen ärligt talat att Berlusconi kommer att lägga ut mer pengar för att man skickar en pistolkula, fansen är barbarer och borde vakna upp och inse att vi lever i 2000-talet där en vass penna faktiskt kan vara effektivare än en vass kniv. Att inte köpa årskort kommer inte påverka berlusconi nämnvärt men, det kommer att påverka Milan. Berlusconi har gjort klart att han inte längre kommer att plöja ner pengar för att köpa spelare, så vilka kommer man skada mest laget eller ledningen?

Jag har aldrig skämts över att vara Milan supporter på grund av dåliga resultat. Men jag kan ärligt talat säga att blir ledsen över ultras agerande, och jag skäms långt ner i benmärgen.  

Kommentarer
Postat av: _Super Pippo_

En insiktsfull kommentar. Berlusconi klarar sig alltid, det är laget som kommer ta skada.

2009-07-06 @ 20:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0