Pato+Stephany Brito= <3



Under Tisdagskvällen gifte sig alltså det unga kändis paret. Vigseln ägde rum i Copacabana Palace i Rio de Janeiro. I publiken återfanns gamla Milan hjältar i form av blad andra Cafu och Kaká som var två av de nästan 500 som närvarade ceremonin.


Den 19 åriga Pato och den 22 åriga Stephany Brito har varit ett par i över ett och ett halvt år. Pato som sedan ankomsten i Milan har tillägnat vartenda mål till sin käresta med att forma sina händer likt ett hjärta. Nu väntas paret åka på smekmånad på Bora Bora för att sedan återvända hem till Milano där Pato ska möta upp resten av truppen för hård försäsongsträning.


I Sverige kan det ses som märkligt att två så pass unga människor gifter sig. Men i Brasilien förekommer tidiga vigslar i mycket större utsträckning, vilket har att göra med att landet är kristet och har många som är djupt troende. I Sverige som är världen mest sekulariserade land är det betydligt svårare att förstå.


Hoppas Pato likt sina troende föregångare Kaká och Cafu kan vinna stora fördelar i livet med sin tro. Pato blev tidigt ifjol beskylld för att tappa fokus på fotbollen med för mycket festande, men förhoppningsvis är de tiderna över och Pato kan nu sätta fart mot erövringen av Balon d´or   


Kommentarer
Postat av: chrille

vart fick du bilden ifrån ?



mycket bra och läsvärd milanblogg för övrigt

2009-07-09 @ 18:45:03
Postat av: Walhéso Santos

Måste fråga redigeraren här på bloggen om du ska få reda på vart bilden kommer ifrån:). Nej men seriöst, så var det något jag hittade på google. Hittar inte igen den nu:s.



Måste tillägga ett det försvan ett stycke ur texten där jag önskade paret lycka till med äktenkapet, och med deras kommande fyra barn som dem har sagt att dem vill ha.

2009-07-09 @ 18:59:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0