"Tio små moppepojkar"

        
          "Kalla mig kejsaren!"                 

Inför Milans träningsmatcher i USA så är det redan nu uttalat att ungdomarna Tabare Viduez, Mathias Cardacio och Matteo Darmian inte kommer att föja med. Abbiati följer inte heller han med på resan, men pågrund av skada.

Allt tyder på att de två unga uruguyanerna kommer att lånas ut till belgiska Standard Liege. Samma klubb som Digao spenderade förra säsongen. Digao är på väg att lånas ut till Friburg. Milans kontakter med Standard Liege, är till synes prima. Det var därifrån våran jenkare hämtades och förhoppningsvis så har Galiani koll på Defour och Witsel som tillsammans med Fellaini räknas som Belgiens kanske största talanger någonsin.

Milan tränade inför öppna läktare idag. Träningen bestod av teknikövningar i hög fart, skottövningar och avslutades med olika spelövningar. Milan flygger till L.A på lördag morgon, samma dag inleder Milan World football Callaenge mot "Becks" LA Galaxy.

Avslutningsvis så kan jag glatt rapportera att den sämre kopian av Borriello länkas just nu till Milan. Adriano som under förra säsongen såg ut att ha supit och knullat bort den lilla bollkänsla han en gång hade. Men Berlusconi talade med kejsaren för några dagar sedan ock då talades det mest om kvinnor och tydligen var Silvio på väg att knäcka Adrianos rekord på 573 kvinnor på en säsong och Adriano tänker knappast ge upp sitt rekord utan strid. Forsättning följer...  

                 
                 Inte ens Adriano orkar med så där många kvinnor på en och samma gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0