Topp 10 Bästa Anfallsuppsättningar Serie A


seså, upp och spela igen för vi har ingen ersättare för dig.

1.Inter, Att Inter har seriens bästa anfallsuppsättning råder det definitivt inga tvivel om. Zlatan avslutade fjolårssäsongen som copacanonieri. Laget har nu blivit av med Adriano och fått in skytteliga tvåan Milito i hans ställe. Milito är en målskytt som kan avlasta Ibrahimovic uppe i anfallet. Dessa två herrar backas dessutom upp av Balotelli vilket gör anfallet än mer intressant.

2.Juventus, Med Amauri, Del Piero, Iaquinta och Trezeguet så har Juventus massor med alternativ och Ferrara kommer att kunna ha alla möjligheter att kunna förändra en matchbild. Iaquinta är tränar drömmen som springer på allt, Amauri är stark som en oxe, Del Piero har tekniken och spelsinnet och Trezeguet är dödlig i boxen. Inga konstigheter kör på samma spelare som fungerade ifjol

3.Milan, Våran starkaste lagdel men likväl inte tillräckligt bra för att ta hem ligan. Pato har seriens högsta potential med sin extrema snabbhet, men målskyttet måste komma mer regelbundet. Ronaldinho kommer förhoppningsvis att ta sitt ansvar och börja utmana i fart. När han gör det är han fortfarande absolut världsklass men det händer för sällan nuförtiden. Med dessa två herrar bakom sig så kommer Borriello att kunna smälla dit runt 20 bollar. Inzaghi kommer att göra mål vid speltid, dessutom väntas en ny anfallare komma.

4.Sampdoria, Duon Cassano och Pazzini visade sig under fjolåret vara extremt dödlig, med den tydliga uppdelningen att Cassano står för framspelningarna och Pazzini för målskyttet. En duo som absolut har en chans att tillsammans föra Italien till framgångar i Sydafrika nästa år. Bakom dessa herrar ser det glesare ut, men förhoppningsvis kan Foti eller Mariloungo ta ett steg i utveklingen annnars finns Fornaoli tillgänglig.

5.Fiorentina, Med Jovetic och Mutu som backar upp Gilardino så har Fiorentina absolut kapacitet att sätta skräck i vilket försvar som helst. Jovetic och Mutu är östeuropas kanske trevligaste bollspelare att skåda medan Gilardino är en kobra som hugger på allt och som besitter Europas snabbaste vändningar inne i boxen.

6.Palermo, När jag skriver detta så räknar jag med att Palermo värvar in den argentinska jättetalangen Pastore. Med honom tillsammans med Cavani och Miccoli så kan Palermo börja se uppåt i tabbellen. Cavani visade under fjolårssäsongen att han har kapacitet för 20 mål nästa säsong, denna anfallstrio kommer att ha en härlig mix av teknisk briljans styrka och fart.

7.Roma, Jag kan inte förstå varför spaletti envisas om att spela med en ensam anfallare år efter år. Laget har inte längre samma typer av spelare i anfallet, och Totti är inte riktigt den spelare han har varit. Men Baptista, Totti och Vucinic är en helt ok anfallsuppsättning likväl. Betydligt sämre än konkurrenterna men dem andra lagen har ingen Totti heller.

8.Lazio, Zarate, Rocchi, Foggia och Pandev är en riktigt starka kort. Men precis som resten av Lazio så är topparna riktigt höga med dalarna är ännu lägre. Pandev väntas lämna till sommaren och får man in en stark center, och riktig målskytt så kan Lazio överraska i år. Varför inte Marcus Berg som hyser starka känslor för klubben och skulle ösa in mål uppbackad av Zarate.

9.Napoli, Nyförvärvet av Quagliarella visar att klubben har ambitioner, och tillsammans med argentinarna Lavezzi och Denis så ser det riktigt intressant ut. Men det stora frågetecknet kring Lavezzis schism med De Laurentis luktar för mig som att Napoli kan få problem nästa år. Kan inte vara roligt att heta Donadoni om han ska behöva se över argentinarnas privatliv.

10.Genoa, Med Milito borta, så har Genoa tappat en fantastisk målskytt. Men Floccari har alla möjligheter att ersätta på ett bra sätt, inte samma typ av predator. Är mer lik Borriello som vi vet gjorde det hyffsat i rollen, Floccari kommer säkerligen flankeras av Sculli och Palladino. Bakom dessa lurar jättetalangen Forrestieri som jag hoppas väldigt mycket på. Fantatisk tekniker som var briljan förra året under u19-EM

Kommentarer
Postat av: Parma J

Skön ranking. Men jag vet inte vad Samp har gjort så mycket bättre än Parma. Tycker vi agerat starkt på marknaden. Mer lär komma med Di Natale och ett till tungt nyförvärv!

2009-07-10 @ 01:26:49
Postat av: Walhéso Santos

Parma J

Enligt mig ligger ni forfarande en bit efter lagen på listan, Udinese var det lag jag tänkte på som elva. Di Natale spåret är inte längre lika hett, Paloschi är en underbar karaktär, Leon och Vantaggiato är inte mycket att lita på. Vantaggiato gjorde väl bara 4 mål hos er i serie b.

2009-07-10 @ 09:33:03
Postat av: Parma J

Wahelso,



Vantaggiato gjorde på en halv säsong 4 mål, med ett halvt knä han var tvungen att operera efter säsongen. Han gjorde 14 mål i Rimini under första halvan av säsongen när han var frisk, i ett sämre lag.



Spelare som Fontanello, Dellafiore, Cordova, Bianbiany, Lanzafame, Coppola och Galloppa (som är landslagsman) är tunga förvärv, iaf hälften av dom är direkta startmän.

2009-07-10 @ 18:12:28
Postat av: Walhéso Santos

Parma J

Jag rankade bara anfallsupsätningarna. Gallopa och Dellafiore är bra nyförvärv men kommer knappast stärka erat anfall;)Fontanello är mittback, Codrova mittfältare. Så det är Biabiany och Lanzafame som kan tänkas spela anfallare.



Eran anfallsuppsätning är knappast bättre än Udinese med Di Natale, Sanchez, Orellana, Floro Flores och Corradi.

2009-07-10 @ 19:00:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0