Inför: Varese-Milan


En bild frå Varese-Milan 1983

Idag är det dags för säsongens första träningsmatch, truppen är ännu inte fulltalig men skapandet av det nya Milan har precis startat och för första gången så får vi se hur Leonardo väljer att formera sitt manskap.

I laget återfinns Nesta ooch Borriello som gör comeback efter lång skadefrånvaro. Välkommen tillbaka! 

Kalac väntas starta, framför honom huserar troligen Thiago Silva och Alessandro Nesta. Startar som ytterbackar gör troligen Antonini och Jankulovski.

På mittfältet startar med största sannolikhet, Flamini, Gattuso och Seedorf. Seedorf blir troligen någon sorts spelförare på mittfältet. En roll han har klarat av på bästa sätt i Pirlos frånvaro förr.

I anfallet återfinns Inzaghi och Borriello som centrala anfallare, dessa två backas upp av Ronaldinho som med största sannolikhet kommer att få röra sig fritt på openentens planhalva.

Jämförelsevis med fjolårets trupp till första matchen är det en väsentlig förändring i antalet spelare som aspirerar om en startplats. Vilket kan betyda att vi får ett mer samspelt lag när säsongen väl drar igång.

Vi har även mycket mer intressanta ungdomar med i år. Alberatazzi är enligt mig det mest intressanta namnet för ett inhopp på vänsterbackplats. Andra intressanta spelare som kan komma att få lite speltid är nyförvärven Zigoni och Berretta. 

Matchen startar kl.19.00 på stadio "Franco Ossola" och kommer att sändas live av spotmediaset. Stream lär komma upp under dagen på atdhe.net.

Förväntad Startelva:
A.C Milan (4-3-1-2) Kalac 16 - Jankuloski 18, Nesta 13, Thiago Silva 33, Antonini 77 - Seedorf 10, Gattuso 8, Flamini 84 - Ronaldinho 80, Inzaghi 9, Borriello 11.

Tillgängliga Reserver: Storari, Oddo 44, Favalli 19, Albertazzi 56, Darmian 36, Cardacio 14, Strasser 30, Viudez 20, Zigoni, Beretta, Ikande, Odumandi.

Ej Tillgängliga: Christian Abbiati, Nelson DIDA, Daniele Bonera, Massimo Ambrosini och Davide Di Gennaro


Kommentarer
Postat av: Reuter

Vart är Abate?? Jag hoppades på att få se honom ikväll..

2009-07-12 @ 15:41:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0